Tuesday 11 June 2013

Leren zwemmen op vakantie

Zwemschool swimbee is te vinden op verschillende locaties in Nederland, maar biedt ook zwemles in het buitenland aan. Er worden zelfs vakanties georganiseerd die volledig in het teken staan van het leren zwemmen. Hieronder zetten wij voor u de voordelen opIn een waterrijk land als Nederland is het van groot belang dat kinderen al op jonge leeftijd goed leren zwemmen. Allereerst is het zowel voor u als ouder als voor het kind zelf een veilig idee dat het kind zichzelf kan redden als het in het water terecht komt. Daarnaast is er natuurlijk niks zo leuk als lekker in het water kunnen spelen tijdens een uitje naar het zwembad of het strand.



Maar ook kinderen hebben tegenwoordig al tal van bezigheden. Vaak valt het niet mee om tussen school, sport en muzieklessen ook nog een plek in het programma te vinden voor zwemles. Zwemschool swimbee biedt de oplossing met zwemles in het buitenland. Swimbee heeft namelijk zwemscholen op verschillende locaties in het buitenland, zodat u vakantie vieren voor de kinderen kunt combineren met leren zwemmen.



Deze zwemles in het buitenland organiseert swimbee in samenwerking met Pharos (van ANWB). De lessen worden gegeven in kleine groepjes met een privé karakter, zodat uw kind op een relaxte en ontspannen manier kan wennen aan hoe het voelt om in het water te zijn. Ook de zwemles in het buitenland wordt uiteraard verzorgd door gecertificeerde leraren die er op zijn getraind om te herkennen welke begeleiding een kind nodig heeft. Door de kleine groepen bestaat ook de ruimte om hier goed op in te spelen.



Het krijgen van zwemles in het buitenland heeft natuurlijk als voordeel dat uw kind meteen ervaart hoe leuk zwemmen kan zijn. Vakantie is namelijk bij uitstek de gelegenheid waarbij kinderen vaak uren achter elkaar in het water te vinden zijn. Swimbee biedt met zwemles in het buitenland dus een heel logische Zwemles rotterdam combinatie: op vakantie is er de tijd en de rust om op een ontspannen manier te leren zwemmen, en het is een situatie waarbij zwemmen voor veel kinderen een tweede natuur zal worden.



Hoe ziet dat er dan uit, zwemles op vakantie? Zoals gezegd werkt swimbee met kleine groepen, zodat uw kind de begeleiding en aandacht krijgt die het verdient. Zwemles in het buitenland doet wat betreft de kwaliteit dan ook niet onder voor het onderwijs bij een swimbee zwemschool in Nederland.



Bent u overtuigd van de voordelen van zwemles in het buitenland? Ga dan snel naar swimbee.com voor meer informatie en het boeken van een vakantie waar uw kind ook van zwemles in het buitenland kan profiteren!

No comments:

Post a Comment