Monday 19 August 2013

Zwemlessen in de winter

Bij onze gerenommeerde zwemschool SwimBee is het mogelijk zwemlessen door het hele jaar te volgen. Een goede periode voor zwemlessen kan dan ook de winterperiode zijn. In deze periode is het mogelijk wekelijks zwemlessen te volgen, zodat uw kind of kinderen een goede basis kunnen leggen voor een of meerdere zwemdiploma's bij zwemschool SwimBee. Zo krijgt uw kind altijd de begeleiding die zij of hij nodig heeft, van een van onze ervaren zwemdocenten.
Uiteraard wordt er eerst een aanvang gemaakt met het lesprogramma voor zwemdiploma A. Er wordt van tevoren gekeken, voor het afzwemmen, of uw kind er echt klaar voor is. Wij laten uw kind nooit afzwemmen als zij of hij er nog niet aan toe is. Hierdoor is er een goede basis gelegd voor een opvolgend zwemdiploma. In principe kan uw kind voor al haar of zijn zwemdiploma's bij onze zwemschool SwimBee terecht. Een zwemles bij zwemschool SwimBee is plezierig en stimulerend voor uw kind.
Er wordt natuurlijk in groepsverband zwemles gegeven door onze medewerkers. Een groepsles stimuleert kinderen om beter op te letten en te presteren. Mocht er een kind wat achterlopen op schema, dan zijn we uiteraard bereid deze bijles te geven, zodat zij of hij snel weer bij zijn met het lesprogramma. Wij geven dit altijd tijdig aan, bij de ouders. Ook kunnen ouders natuurlijk lekker aan de kant kijken Zwemles rotterdam naar de prestaties van hun kinderen bij zwemschool SwimBee. Een zwemles is zo voor uw kind en voor u een ontspannen gebeuren bij zwemschool SwimBee.
Ook voor mensen die een tijdje niet gezwommen hebben en graag nog een aantal zwemdiploma's willen halen is een zwemles bij zwemschool SwimBee mogelijk. U kunt altijd voor informatie over een zwemles contact opnemen met een van onze vriendelijke medewerkers. Wij zullen u altijd antwoord geven op al uw vragen. Zo weet u bijvoorbeeld precies hoe een zwemles eruit ziet en hoe laat u voor een zwemles met uw kinderen aanwezig moet zijn. Informatie opvragen is uiteraard vrijblijvend bij onze zwemschool. Onze zwemschool voldoet aan alle eisen op het gebied van hygiƫne en de richtlijnen voor afzwemmen.

No comments:

Post a Comment