Tuesday 11 June 2013

Zwemles tijdens uw vakantie

"Zou het niet ideaal zijn om zwemles en vakantie te combineren? En uw kind dus tijdens uw vakantie in het buitenland zijn of haar zwemdiploma haalt? Op deze manier geniet u niet alleen van uw vakantie en leert uw kind zwemmen, maar u hoeft dus ook niet een jaar lang iedere week op en neer te rijden naar het zwembad voor de zwemles. Zwemschool Swimbee biedt u deze ideale combinatie van zowel zwemles als vakantie!

Naast de reguliere zwemlessen van Swimbee in Nederland te Amsterdam, Rotterdam en Den Haag wordt dus ook de combinatie van zwemles en vakantie aangeboden. Zo worden er op het Griekse eiland Kos en het Spaanse Ibiza dagelijks intensieve zwemlessen gegeven. Deze zwemlessen worden gegeven door gecertificeerde en enthousiaste Nederlandse zwemonderwijzers die ervoor zorgen dat uw kind mogelijk nog in diezelfde vakantie af zou kunnen zwemmen voor het officiële A-diploma. Ook andere vakantiebestemmingen kunnen voor de mooie combinatie van zowel zwemles als vakantie zorgen. Zo behoort zwemles bij uw eigen appartement of vakantiewoning ook tot de mogelijkheden!

Zwemschool Swimbee is aangesloten bij het Nationaal Platform Zwembaden-NRZ en uw kind behaalt dan dus ook het landelijk erkende A, B of C-diploma. Belangrijk onderdeel van het zwemmen bij Swimbee is het plezier hebben in het zwemmen. Spelenderwijs zullen uw kinderen tijdens de zwemles in hun vakantie dan ook leren hoe ze zichzelf kunnen redden in het water. In een ontspannen sfeer en in hun eigen tempo zullen ze onder andere leren om te watertrappen, van de kant af te springen, onder water te zwemmen en te drijven. Uiteraard krijgt uw kind daarnaast ook een aantal zwemslagen aangeleerd. Zwemles in hun vakantie is dus niet alleen enorm leerzaam, maar ook erg leuk!

In samenwerking Zwemles rotterdam met Pharos Reizen (onderdeel van de ANWB) worden zelfs complete pakketten van zowel zwemles als vakantie aangeboden. Hoe fijn zou het zijn om uw kind tijdens de vakantie zijn of haar zwemdiploma te laten halen? Zo hoeft u zich bij thuiskomst in ons waterrijke Nederland dus geen zorgen meer te maken over eventueel te water raken, want uw kind zal zich prima kunnen redden! Mocht het behalen van het A-diploma nog iets te voorbarig zijn dan is uw kind wel vertrouwd met water, kan zichzelf redden in geval van nood én heeft een mooi begin gemaakt met het leren zwemmen. Dit allemaal terwijl u heerlijk geniet van uw vakantie!

Bij Swimbee is het dus mogelijk: zowel zwemles als vakantie! Voor meer informatie over Swimbee zelf, zwemles en vakantie of voor andere vragen kunt u terecht op de website van <a href=""http://www.swimbee.com"">Swimbee</a>."



No comments:

Post a Comment