Tuesday 23 July 2013

Expats in Malta

Zwemschool SwimBee is overal waar Nederlanders zijn. Expats in Malta zijn gelukkige mensen. Deze Nederlanders zitten op één van de mooiste plekken van Europa op een eiland waar in de loop van de geschiedenis veel is gebeurd. Nederlanders houden van zon, zee en vrijheid. Expats in Malta die hun gezin meenemen moeten hun leven goed organiseren. Eén van de dingen waar Nederlanders die in het buitenland wonen vaak tegenaan lopen, is het probleem om zwemles voor hun kinderen te vinden. Zwemschool SwimBee helpt mee dit probleem op te lossen. Expats in Malta hebben het grote voordeel dat ze overal terecht kunnen met de Engelse taal maar zelfs dan is het soms nog lastig om duidelijk te maken wat je zoekt en daarom is er Zwemschool SwimBee.

Nederlanders zijn avontuurlijke mensen. Expats in Malta voelen zich vaak goed in dit gastvrije land waar de mensen vast houden aan hun tradities maar ook openstaan voor nieuwkomers. Hoewel Nederlanders dus avontuurlijk zijn aangelegd zijn er een paar dingen waar ook Expats in Malta aan hechten. Zwemschool SwimBee weet dat.

Nederlanders die voor langere tijd in het buitenland verblijven vinden vaak manieren om Nederlandse levensmiddelen, boeken en kranten te verkrijgen. Ook voor Nederlanders belangrijke feestdagen worden door Expats in Malta in ere gehouden. Graag wil je ook echte Nederlandse zwemlessen voor je kinderen, waar op een speelse manier deze belangrijke vaardigheid geleerd wordt. Daarom is er Zwemschool SwimBee. Het kleine eiland Malta is omringd door zee en daarom moet iedereen goed kunnen zwemmen. Expats in Malta vinden de manier waarop dat gebeurt belangrijk. Een methode waarbij je kind rustig vertrouwd raakt met het water en vertrouwen krijgt in zichzelf. Dat kun je vinden bij Zwemschool SwimBee. Als ouder kun je dan toekijken en glimlachend terugdenken aan je eigen zwemlessen.

Ook voor de kinderen van Nederlanders is het een groot avontuur om in het buitenland te wonen. Tegelijk Zwemles rotterdam beschouwen ze het als iets natuurlijks en beseffen nog niet wat een rijkdom het is om als Expats in Malta in een andere cultuur te verblijven. Zwemschool SwimBee vindt dat bepaalde dingen niet uitgesteld kunnen worden. Het is beter dat een kind jong zwemmen leert en Zwemschool SwimBee maakt dit mogelijk. Nederlanders stellen deze service zeer op prijs, niet in de laatste plaats omdat ze dan andere Nederlanders ontmoeten bij Zwemschool SwimBee. Naast je nieuwe Maltese vrienden is dat leuk en het geeft een vertrouwd gevoel. De kinderen van Expats in Malta kunnen dan met elkaar over hun ervaringen bij Zwemschool SwimBee praten. Al met al voegt dit veel toe aan een spannende tijd en Expats in Malta die weer teug gaan naar Nederland of naar een ander land, kijken met plezier terug op deze leuke tijd.

No comments:

Post a Comment