Tuesday 23 July 2013

Zwemles voor Expats in Kroatië

Als Nederlanders in Kroatië zijn er een aantal vanzelfsprekendheden die opeens wegvallen. Bepaalde zaken die in eigen land op de automatische piloot kunnen worden geregeld, blijken hier een stuk lastiger te zijn. In Kroatië heerst een andere cultuur en heeft men andere regels dan Nederlanders gewend zijn. Bovendien kan het gemakkelijk voorkomen dat bepaalde zaken niet aan het verwachtingspatroon van de expats in Kroatië voldoen. Dit kan simpelweg liggen aan het feit dat Nederlanders de zaken beter hebben geregeld, maar soms kost het ook gewoon ontzettend veel tijd om de gang van zaken in Kroatië te begrijpen. Dit geldt ook voor zwemlessen, waarover vaak veel onduidelijkheid bestaat bij expats in Kroatië. Bovendien valt dikwijls te twisten over de kwaliteit van het aanbod ter plaatse. Daarom verzorgt zwemschool SwimBee professionele zwemlessen voor expats in Kroatië. Met zwemschool SwimBee bent u er zeker van dat de zwemlessen over het gewenste kwaliteitsniveau beschikken en dat deze altijd worden verzorgd door Nederlanders.

Zwemles voor expats in Kroatië volgens Nederlandse maatstaven

Zwemles voor Nederlanders is vaak gericht op de veiligheid. Dit betekent dat uw kind in staat wordt gesteld om zichzelf te kunnen redden in noodsituaties. Zwemlessen in Kroatië echter, zijn vaak gericht op hele andere facetten, waardoor veiligheid op een lager pitje staat. Aangezien Nederland over vele rivieren en meren beschikt, is dit geen onbelangrijke vaardigheid. Wat is er dan beter dan een zwemles verzorgt door Nederlanders die precies weten hoe ze uw kind de benodigde vaardigheden kunnen bijbrengen? Zwemschool SwimBee biedt expats in Kroatië de ultieme kans om uw kinderen op een efficiënte en professionele manier aan een zwemdiploma te helpen. Nederlanders krijgen van ons de kwaliteit die ze gewend zijn. Zwemschool SwimBee heeft al jaren ervaring in het verzorgen van Zwemles rotterdam zwemlessen voor expats in Kroatië en kan daarom garanderen dat uw kind binnen de kortste keren over de juiste vaardigheden beschikt. Daarmee kunt u uw kind met een gerust hart langs de waterkant laten spelen, zonder te hoeven vrezen dat de veiligheid in het geding raakt.

Expats in Kroatië, met de vertrouwde kwaliteit van zwemschool SwimBee

Zwemschool SwimBee biedt expats in Kroatië de kans om uw kinderen in een vertrouwde omgeving hun zwemdiploma te laten behalen. Onze instructeurs zijn allen Nederlanders en zullen uw kinderen kennis laten maken met het water en hen op een plezierige manier aan de benodigde vaardigheden helpen. Daarmee zorgt zwemschool SwimBee ervoor dat expats in Kroatië niet langer afhankelijk zijn van de plaatselijke instructeurs, die vaak op beperkte wijze de zwemlessen verzorgen. Alle instructeurs zijn bij zwemschool SwimBee gecertificeerd en beschikken over het kwaliteitsniveau dat Nederlanders gewend zijn. Ook in Kroatië staat u niet alleen en zorgt zwemschool SwimBee voor de juiste behandeling van uw kind.

No comments:

Post a Comment